Μενού
Το καλάθι σας

Αναβάθμιση Χώρου Backup Giga (6 Μήνες)

Αναβάθμιση Χώρου Backup Giga (6 Μήνες)
Νέο
Αναβάθμιση Χώρου Backup Giga (6 Μήνες)
17,05€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,75€
  • Κωδικός: ΒΚ-01Y

Διαθέσιμες Επιλογές

Οι υπηρεσίες Managed Φιλοξενίας και Backup παρέχονται για εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί και υποστηρίζονται από την People’s Code ή κατόπιν επικοινωνίας.

Αναβάθμιση Χώρου Backup Giga

Το ετήσιο πακέτο υπηρεσιών Αναβάθμισης Χώρου Backup Giga μπορεί να καλύψει τις επιπλέον ανάγκες χωρητικότητας απομακρυσμένων αντιγράφων ασφαλείας του Web Site σας που προκύπτουν όσο το φιλοξενούμενο περιεχόμενο σας αυξάνεται.

Η διασφάλιση της ακεραιότητας των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς. Σε κάθε λογαριασμό Web Hosting παρέχεται δωρεάν υπηρεσία λήψης αντιγράφων ασφαλείας (Backup) του Web Site και των Email σας σε απομακρυσμένο αποθηκευτικό χώρο της εταιρίας Hetzner Online GmbH.

Λήψη αντιγράφων ασφαλείας

Η λήψη των αντιγράφων ασφαλείας γίνεται κάθε βράδυ και διατηρούνται 7 ημερήσια, 4 εβδομαδιαία και 2 μηνιαία πλήρη αντίγραφα ασφαλείας για κάθε πελάτη. Ενδεικτικά, αν το Web Site και τα email σας καταλαμβάνουν χωρητικότητα 1 GB στον Server, τα 7 ημερήσια, 4 εβδομαδιαία και 2 μηνιαία backups, θα καταλαμβάνουν σύνολο χωρητικότητας 13 GB στον backup server.

Αν υπερβείτε την δωρεάν χωρητικότητα backup που περιλαμβάνεται στο πακέτο φιλοξενίας σας, θα σας ενημερώσουμε για να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα όπως περιορισμός ή διαγραφή περιεχομένου και email που δεν χρειάζονται πλέον. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χώρο backup σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ανάλογα τις απαιτήσεις σας μέσω του πακέτου Αναβάθμισης Χώρου Backup.

Τα χαρακτηριστικά του πακέτου Giga:

  • Δυνατότητα επιλογής αποθηκευτικού χώρου (Backup): 50GB / 100GB / 500GB.
  • 7 ημερήσια, ή/και 4 εβδομαδιαία ή/και 2 μηνιαία πλήρη αντίγραφα ή περισσότερα κατ' επιλογή σας.

Ασφάλεια Datacenters

Οι Backup Servers μας φιλοξενούνται σε υψηλών προδιαγραφών datacenters της εταιρίας Hetzner Online GmbH. Τα datacenters είναι πιστοποιημένα με DIN ISO/IEC 27001. Οι τοποθεσίες των datacenters είναι στη Γερμανία (Νυρεμβέργη, Φάλκενσταϊν) και την Φινλανδία (Ελσίνκι). Για την πλειονότητα των εφαρμογών μας επιλέγουμε τα datacenters της Γερμανίας με μέσο latency 50ms.

Τα datacenters φυλάσσονται με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας με φράκτες προστασίας, 24/7 βίντεο παρακολούθηση, ενώ η πρόσβαση στους Servers είναι ελεγχόμενη μέσω θυρών ασφαλείας και ηλεκτρονικών τερματικών με ειδικά κλειδιά (transponder) ή μαγνητικές κάρτες.

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε τους Servers και τα datacenter της Hetzner Online.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha