Αναβάθμιση / Μεταφορά OpenCart e-Shop

Με την εγγύηση ποιότητας του αντιπρόσωπου OpenCart Ελλάδας

Αναβάθμιση OpenCart e-Shop

Από 620€ με ΦΠΑ - Τελικό κόστος προσφοράς κατόπιν επικοινωνίας

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση οποιασδήποτε έκδοσης OpenCart στην πιο πρόσφατη με πλήρη μεταφορά περιεχομένου, πελατών, παραγγελιών και SEO URLs. Το συνολικό κόστος μίας αναβάθμισης εξαρτάται κυρίως από τη δυνατότητα αναβάθμισης του Θέματος (template) και των επεκτάσεων ή τροποποιήσεων που περιλαμβάνονται στο κατάστημα σας. Η αναβάθμιση πραγματοποιείται σε αντίγραφο του e-Shop σας που φιλοξενείται σε δικούς μας servers όπου μόνο εσείς έχετε πρόσβαση και μπορείτε να ελέγχετε τη διαδικασία καθ όλη την διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου. Για να σας δώσουμε προσφορά αναβάθμισης θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μία εικόνα των εγκατεστημένων επεκτάσεων, τροποποιήσεων και της κατάστασης του περιεχομένου.

Αναβάθμιση OpenCart Template

Αναβάθμιση Θέματος (template)

Αν υπάρχει αναβάθμιση του θέματος που χρησιμοποιείτε, ελέγχουμε το περιεχόμενο ως προς την υποστήριξη των νέων δυνατοτήτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αναβάθμιση για το θέμα που επιλέξατε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικό θέμα και να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και προσαρμογές στην εμφάνιση του frontend του καταστήματος ώστε να συνάδει με το λογότυπο και τα χρώματα της επιχείρησης σας, όπως να προστεθούν banners, να ρυθμιστούν κατηγορίες, φίλτρα, μεγέθη εικόνων, custom sections, checkout, κλπ.

Αναβάθμιση Βάσης / Επεκτάσεων / Τροποποιήσεων

Για απόλυτη συμβατότητα, μεταφέρουμε μόνο το περιεχόμενο από την υφιστάμενη βάση στη βάση της τρέχουσας έκδοσης. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν σημαντικές μεταβολές στην υφιστάμενη βάση (πχ από επεκτάσεις SEO, Τιμολόγησης, ERP, κλπ), την αναβαθμίζουμε στη δομή της τρέχουσας έκδοσης διατηρώντας όλες τις απαραίτητες μεταβολές. Οι περισσότερες δημοφιλείς επεκτάσεις διαθέτουν αναβάθμιση για την τρέχουσα έκδοση. Για επεκτάσεις / τροποποιήσεις που δεν παρέχεται αναβάθμιση, μπορεί να επιλεγεί μία άλλη επέκταση με ίδιες περίπου δυνατότητες ή αν δεν υπάρχει κάτι έτοιμο, να αναπτύξουμε εμείς μία custom επέκταση σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Αναβάθμιση Βάσης / Επεκτάσεων / Τροποποιήσεων OpenCart

Μετάβαση (Migration) από άλλο e-Shop σε OpenCart

Από 1488€ με ΦΠΑ - Τελικό κόστος προσφοράς κατόπιν επικοινωνίας

Αν χρησιμοποιείτε άλλη πλατφόρμα e-Shop και θέλετε να μεταβείτε σε OpenCart, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του περιεχομένου και υλοποίηση των υφιστάμενων λειτουργιών του e-Shop σας στο OpenCart. Για να σας δώσουμε προσφορά μεταφοράς θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μία εικόνα των εγκατεστημένων επεκτάσεων, τροποποιήσεων και της κατάστασης του περιεχομένου. Η διαδικασία της μεταφοράς εκτελείται σε δύο στάδια:

Μετάβαση (Migration) από άλλο e-Shop σε OpenCart

1. Μεταφορά περιεχομένου του υφιστάμενου e-Shop σας στο OpenCart

Γίνεται συνήθως με κατάλληλα εργαλεία εξαγωγής και προσαρμογής του περιεχομένου για OpenCart όπου το κόστος της μεταφοράς υπολογίζεται ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του περιεχομένου. Αν το περιεχόμενο σας έχει πολύπλοκες μορφοποιήσεις κειμένων που παράγονται από επεξεργαστές κειμένου WYSIWYG, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες διαφοροποιήσεις / ασυμβατότητες στην εμφάνιση περιεχομένου στο OpenCart τις οποίες προσπαθούμε να επιλύσουμε κατά περίσταση.

2. Υλοποίηση των λειτουργιών του καταστήματος σας στο OpenCart

Εξετάζουμε τις λειτουργίες του καταστήματος σας, το θέμα (template), τις επεκτάσεις (plugins / modules, κλπ) που είναι εγκατεστημένες στο υφιστάμενο e-Shop σας και τις προσαρμογές / τροποποιήσεις που ενδεχομένως έχουν γίνει στη γλώσσα, τον κώδικα και το design και προσπαθούμε αρχικά να υλοποιήσουμε τις ίδιες δυνατότητες στο νέο κατάστημα OpenCart με έτοιμες εμπορικές επεκτάσεις που αναπτύσσουμε εμείς ή από το OpenCart Marketplace. Αν κάποιες λειτουργίες του καταστήματος σας δεν υπάρχουν ως έτοιμες εμπορικές επεκτάσεις, μπορούμε να τις αναπτύξουμε εμείς κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Μετάβαση (Migration) από άλλο e-Shop σε OpenCart
Θέλετε να αναλάβουμε την αναβάθμιση / μεταφορά του e-Shop σας;