Σχετικά Με Εμάς

Σχετικά Με Εμάς

Η People’s Code από το 2012 είναι επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδας του ηλεκτρονικού καταστήματος OpenCart που αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές e-Shop και χρησιμοποιείται από χιλιάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Είμαστε ειδικοί στο OpenCart με μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στο αντικείμενο, έχοντας αναπτύξει πολλά έργα υψηλών απαιτήσεων. Στηρίζουμε ενεργά τη διάδοση του OpenCart στην Ελλάδα μέσω του φόρουμ μας OpenCart-Hellas.gr, που αποτελεί την πρώτη Ελληνική κοινότητα τεχνικής υποστήριξης για το OpenCart με την άδεια της εταιρίας OpenCart Limited και παρέχουμε δωρεάν την Ελληνική Μετάφραση ΟpenCart.

Ειδικευόμαστε κυρίως στην παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Καταστημάτων OpenCart e-Shop, Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου Wordpress Blog/CMS, Υλοποίηση SEO, Φιλοξενία Ιστοσελίδων και Graphics Design. Εκτός από ολοκληρωμένα web sites, αναπτύσσουμε και παρέχουμε δικά μας extensions/modules/plugins, έτοιμα ή κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες σας, όπως Πληρωμές με Πιστωτική (μέσω Alphabank, Eurobank, Πειραιώς, Viva, κ.α.), Σύνδεση με ERP SoftOne, SingularLogic Galaxy, κ.α., Σύνδεση με API Speedex ή ACS, Σύνδεση Skroutz/Bestprice XML, Analytics και πολλά άλλα.

Για την ανάπτυξη των έργων μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες PHP, MySQL/MariaDB, Javascript, Bootstrap, HTML5, CSS3 και παρέχουμε φιλοξενία στα sites των πελατών μας σε δικούς μας Linux dedicated servers υψηλών προδιαγραφών. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και την άρτια λειτουργικότητα ώστε τα έργα που σας παραδίδουμε να αποδίδουν τα μέγιστα και να είναι αντάξια της επένδυσης σας. Αν χρειάζεστε κάποια υπηρεσία σχετική με το αντικείμενο μας που δεν αναφέρεται στον κατάλογο των βασικών υπηρεσιών μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η Ομάδα Μας

Αλεξάνδρα

Αλεξάνδρα

CEO & Founder
Full Stack Software Developer

OpenCart Expert & Partner, Linux Server SysAdmin με εμπειρία από το 2004 στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών. Ειδίκευση σε PHP/MVC frameworks, MySQL, Javascript.

Δέσποινα

Δέσποινα

Art Director / Graphic Designer

Designer με εμπειρία στο χώρο της Γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας από το 2000. Ειδικεύεται στην εταιρική ταυτότητα και την διαφήμιση προϊόντων.

Αρθούρος

Αρθούρος

Web Designer
Frontend Developer

OpenCart & Wordpress Expert, Linux Server SysAdmin με εμπειρία από το 2012 στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων και Blog/CMS.

Θέλετε να αναλάβουμε την κατασκευή του site σας;