Μενού
Το καλάθι σας

Αναβάθμιση OpenCart e-Shop

Αναβάθμιση OpenCart e-Shop

Από 620€ με ΦΠΑ - Τελικό κόστος προσφοράς κατόπιν επικοινωνίας

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση οποιασδήποτε έκδοσης OpenCart στην πιο πρόσφατη με πλήρη μεταφορά περιεχομένου, πελατών, παραγγελιών και SEO URLs. Το συνολικό κόστος μίας αναβάθμισης εξαρτάται κυρίως από τη δυνατότητα αναβάθμισης του Θέματος (template) και των επεκτάσεων ή τροποποιήσεων που περιλαμβάνονται στο κατάστημα σας. Η αναβάθμιση πραγματοποιείται σε αντίγραφο του e-Shop σας που φιλοξενείται σε δικούς μας servers όπου μόνο εσείς έχετε πρόσβαση και μπορείτε να ελέγχετε τη διαδικασία καθ όλη την διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου. Για να σας δώσουμε προσφορά αναβάθμισης θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μία εικόνα των εγκατεστημένων επεκτάσεων, τροποποιήσεων και της κατάστασης του περιεχομένου.

Αναβάθμιση OpenCart Template

Αναβάθμιση Θέματος (template)

Αν υπάρχει αναβάθμιση του θέματος που χρησιμοποιείτε, ελέγχουμε το περιεχόμενο ως προς την υποστήριξη των νέων δυνατοτήτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αναβάθμιση για το θέμα που επιλέξατε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικό θέμα και να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και προσαρμογές στην εμφάνιση του frontend του καταστήματος ώστε να συνάδει με το λογότυπο και τα χρώματα της επιχείρησης σας, όπως να προστεθούν banners, να ρυθμιστούν κατηγορίες, φίλτρα, μεγέθη εικόνων, custom sections, checkout, κλπ.

Αναβάθμιση Βάσης / Επεκτάσεων / Τροποποιήσεων OpenCart

Αναβάθμιση Βάσης / Επεκτάσεων / Τροποποιήσεων

Για απόλυτη συμβατότητα, μεταφέρουμε μόνο το περιεχόμενο από την υφιστάμενη βάση στη βάση της τρέχουσας έκδοσης. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν σημαντικές μεταβολές στην υφιστάμενη βάση (πχ από επεκτάσεις SEO, Τιμολόγησης, ERP, κλπ), την αναβαθμίζουμε στη δομή της τρέχουσας έκδοσης διατηρώντας όλες τις απαραίτητες μεταβολές. Οι περισσότερες δημοφιλείς επεκτάσεις διαθέτουν αναβάθμιση για την τρέχουσα έκδοση. Για επεκτάσεις / τροποποιήσεις που δεν παρέχεται αναβάθμιση, μπορεί να επιλεγεί μία άλλη επέκταση με ίδιες περίπου δυνατότητες ή αν δεν υπάρχει κάτι έτοιμο, να αναπτύξουμε εμείς μία custom επέκταση σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Θέλετε να αναλάβουμε την αναβάθμιση του e-Shop σας;