Μενού
Το καλάθι σας

Τεχνική Υποστήριξη OpenCart e-Shop

Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Τεχνική Υποστήριξη OpenCart

Στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ταχύτητα απόκρισης για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων, είναι καθοριστική της ποιότητας μίας συνεργασίας ανάπτυξης e-Shop. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για τους πελάτες μας η άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση, ενδέχεται να επιφέρει απώλεια εσόδων.

Για την τεχνική σας κάλυψη έχουμε δημιουργήσει μηνιαία πακέτα υποστήριξης που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα σας απασχολεί, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας, άμεσα, με συνέπεια και ευσυνειδησία και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου.

Πακέτα Τεχνικής Υποστήριξης Επικοινωνείστε μαζί μας

Χρειάζεστε Δωρεάν Υποστήριξη Για Το OpenCart Στα Ελληνικά;

Χρειάζεστε Δωρεάν Υποστήριξη Για Το OpenCart Στα Ελληνικά; Την παρέχουμε !

Μπορείτε να συμβουλευτείτε άλλους έμπειρους χρήστες* και να κάνετε τεχνικές ερωτήσεις σε θέματα που αφορούν το κατάστημα σας στο δημόσιο φόρουμ μας OpenCart-Hellas.gr, που είναι η πρώτη Ελληνική κοινότητα δωρεάν υποστήριξης για το OpenCart με την άδεια της εταιρίας OpenCart Limited.

Αν έχετε λογαριασμό Facebook, παρέχουμε υποστήριξη και από το ανοικτό Facebook Group μας με τίτλο "OpenCart Hellas - Greek OpenCart Community".

* Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι η τεχνική υποστήριξη στο φόρουμ ή το group, παρέχεται σε εθελοντική βάση από τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό και οι χρόνοι απόκρισης στα ερωτήματα σας εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Οι απόψεις των μελών του φόρουμ δε σημαίνει ότι ταυτίζονται ή εκφράζουν τις απόψεις της People's Code, ούτε έχουν συνάψει εμπορική ή άλλου είδους συνεργασία με την People's Code.

Φόρουμ OpenCart-Hellas OpenCart Hellas Facebook Group

Θέλετε να αναλάβουμε την υποστήριξη του site σας;