Μενού
Το καλάθι σας

Μέθοδοι Πληρωμής

Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2022

Για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρέχονται οι ακόλουθοι μέθοδοι πληρωμών:

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για πληρωμές με κατάθεση, διαθέτουμε λογαριασμούς στις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς.

Τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών περιλαμβάνονται στο E-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης δηλώστε τον αριθμό παραγγελίας σας και στείλτε μας το αποδεικτικό με email.

Πληρωμή με κάρτα στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών Viva Wallet

Για πληρωμές με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, ανακατευθύνεστε από το κατάστημά μας, στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του παρόχου υπηρεσιών πληρωμών Viva Wallet που συνεργαζόμαστε.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet, επιστρέφετε αυτόματα πίσω στη σελίδα επιτυχημένης ολοκλήρωσης παραγγελίας (Success) του καταστήματος μας.

Αν για οποιαδήποτε αιτία η συναλλαγή αποτύχει, επιστρέφετε στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας (Checkout), για να δοκιμάσετε ξανά με άλλη κάρτα ή να επιλέξετε άλλη μέθοδο πληρωμής.

Δεν συλλέγουμε στοιχεία καρτών και λαμβάνουμε ενημέρωση μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής σας.

Επιλογές Ανανέωσης Υπηρεσιών

Οι επιλογές "Εφάπαξ Αγορά" και "Αυτόματη Ανανέωση Αγοράς" που υπάρχουν σε κάποιες υπηρεσίες, είναι καθαρά ενδεικτικές για να γνωρίζουμε αν επιθυμείτε να λάβετε από εμάς ειδοποίηση ανανέωσης της υπηρεσίας.

Αν επιλέξετε "Αυτόματη Ανανέωση Αγοράς", δε θα να χρεωθείτε αυτόματα κατά την περίοδο ανανέωσης, αλλά θα λάβετε ενημέρωση να επαναλάβετε την αγορά της υπηρεσίας.