Μενού
Το καλάθι σας

Αγορά

Alpha Bank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Alpha Bank Cardlink Redirect Η επέκταση Alpha Bank Cardlink Redirect, παρέχει δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα (οποιασδήποτε τράπεζας), με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο περιβάλλον της τράπεζας..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών Με την επέκταση Γέφυρας OpenCart Dailycourier, μπορείτε εύκολα από τη διαχείριση του OpenCart, να δημιουργείτε φορτωτικές, να λαμβάνετε τις εκτυπώσεις των φορτωτικών και να ενημερώνετε τους πελάτες με προσθήκη ιστορικού ή/και email για τους αριθμούς παρακο..
49,60€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Eurobank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Eurobank Cardlink Redirect Η επέκταση Eurobank Cardlink Redirect, παρέχει δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα (οποιασδήποτε τράπεζας), με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Eurobank. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο περιβάλλον της τράπεζας, ο πε..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Viva Wallet Smart Checkout - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Viva Wallet Smart Checkout Η επέκταση Viva Wallet Smart Checkout παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα ή προσωπικό λογαριασμό Viva Wallet ή υπηρεσίες όπως Google Pay, κ.α., με την μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Viva Wallet. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Σχεδιασμός Λογότυπου
Νέο
Κατασκευαστής: People's Code
Σχεδιασμός Λογότυπου Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο προσδίδει στην αισθητική του Web Site και στη γενικότερη εικόνα της επιχείρησης σας. Το τμήμα Graphics Design μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο αντικείμενο και μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό του λογότυπου της επιχείρησης σας για οποιαδήποτ..
992,00€
Χωρίς ΦΠΑ:800,00€
Πακέτο Τεχνικής Υποστήριξης Gold 4 Ωρών
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Τεχνική Υποστήριξη Gold 4 Ωρών Το πακέτο υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης Gold 4 Ωρών μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής σας (OpenCart, Wordpress, κλπ). Τα πακέτα υποστήριξης αγοράζονται εφάπαξ -όποτε τα χρειαστείτε- και δεν έχουν ημερομηνία λήξ..
235,60€
Χωρίς ΦΠΑ:190,00€
Πακέτο Τεχνικής Υποστήριξης Platinum 8 Ωρών
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Τεχνική Υποστήριξη Platinum 8 Ωρών Το πακέτο υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης Platinum 8 Ωρών μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής σας (OpenCart, Wordpress, κλπ). Τα πακέτα υποστήριξης αγοράζονται εφάπαξ -όποτε τα χρειαστείτε- και δεν έχουν ημερομ..
446,40€
Χωρίς ΦΠΑ:360,00€
Πακέτο Τεχνικής Υποστήριξης Iridium 16 Ωρών
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Τεχνική Υποστήριξη Iridium 16 Ωρών Το πακέτο υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης Iridium 16 Ωρών μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής σας (OpenCart, Wordpress, κλπ). Τα πακέτα υποστήριξης αγοράζονται εφάπαξ -όποτε τα χρειαστείτε- και δεν έχουν ημερομ..
818,40€
Χωρίς ΦΠΑ:660,00€
Σχεδιασμός Sliding Banner
Νέο
Κατασκευαστής: People's Code
Σχεδιασμός Sliding Banner Το τμήμα Graphics Design μας μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό κεντρικών Sliding Banners πλήρους ανάπτυξης (full width) τα οποία ανάλογα τις ανάγκες σας μπορούν να περιλαμβάνουν κίνηση, κείμενα και κουμπιά συνδέσμων που θα κατευθύνουν προς το περιεχόμενο που επιθυμείτε...
310,00€
Χωρίς ΦΠΑ:250,00€
Σχεδιασμός Στατικού Banner
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Σχεδιασμός Στατικού Banner Το τμήμα Graphics Design μας μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό Στατικών Banners (πχ για εικόνες κατηγοριών), τα οποία ανάλογα τις ανάγκες σας μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενα και σύνδεσμο που θα κατευθύνει προς το περιεχόμενο που επιθυμείτε. Η παραπάνω τιμή είναι για έ..
99,20€
Χωρίς ΦΠΑ:80,00€
Πρόσθετη Ώρα Τεχνικής Υποστήριξης Gold
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Πρόσθετη Ώρα Τεχνικής Υποστήριξης Gold Το πακέτο πρόσθετων ωρών Gold μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής σας (OpenCart, Wordpress, κλπ). Εντός 4 μηνών από την αγορά ενός Πακέτου Τεχνικής Υποστήριξης Gold 4 Ωρών, μπορείτε να αγοράζετε επιπλέον ώ..
57,35€
Χωρίς ΦΠΑ:46,25€
Πρόσθετη Ώρα Τεχνικής Υποστήριξης Platinum
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Πρόσθετη Ώρα Τεχνικής Υποστήριξης Platinum Το πακέτο πρόσθετων ωρών Platinum μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες τεχνικής υποστήριξης της εφαρμογής σας (OpenCart, Wordpress, κλπ). Εντός 4 μηνών από την αγορά ενός Πακέτου Τεχνικής Υποστήριξης Platinum 8 Ωρών, μπορείτε να αγοράζετ..
54,25€
Χωρίς ΦΠΑ:43,75€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)