Μενού
Το καλάθι σας

Μεταφορά e-Shop Σε OpenCart

Μετάβαση (Migration) από άλλο e-Shop σε OpenCart

Από 1488€ με ΦΠΑ - Τελικό κόστος προσφοράς κατόπιν επικοινωνίας

Αν χρησιμοποιείτε άλλη πλατφόρμα e-Shop και θέλετε να μεταβείτε σε OpenCart, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του περιεχομένου και υλοποίηση των υφιστάμενων λειτουργιών του e-Shop σας στο OpenCart. Για να σας δώσουμε προσφορά μεταφοράς θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουμε μία εικόνα των εγκατεστημένων επεκτάσεων, τροποποιήσεων και της κατάστασης του περιεχομένου. Η διαδικασία της μεταφοράς εκτελείται σε δύο στάδια:

Μετάβαση (Migration) από άλλο e-Shop σε OpenCart

1. Μεταφορά περιεχομένου του υφιστάμενου e-Shop σας στο OpenCart

Γίνεται συνήθως με κατάλληλα εργαλεία εξαγωγής και προσαρμογής του περιεχομένου για OpenCart όπου το κόστος της μεταφοράς υπολογίζεται ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του περιεχομένου. Αν το περιεχόμενο σας έχει πολύπλοκες μορφοποιήσεις κειμένων που παράγονται από επεξεργαστές κειμένου WYSIWYG, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες διαφοροποιήσεις / ασυμβατότητες στην εμφάνιση περιεχομένου στο OpenCart τις οποίες προσπαθούμε να επιλύσουμε κατά περίσταση.

Μετάβαση (Migration) από άλλο e-Shop σε OpenCart

2. Υλοποίηση των λειτουργιών του καταστήματος σας στο OpenCart

Εξετάζουμε τις λειτουργίες του καταστήματος σας, το θέμα (template), τις επεκτάσεις (plugins / modules, κλπ) που είναι εγκατεστημένες στο υφιστάμενο e-Shop σας και τις προσαρμογές / τροποποιήσεις που ενδεχομένως έχουν γίνει στη γλώσσα, τον κώδικα και το design και προσπαθούμε αρχικά να υλοποιήσουμε τις ίδιες δυνατότητες στο νέο κατάστημα OpenCart με έτοιμες εμπορικές επεκτάσεις που αναπτύσσουμε εμείς ή από το OpenCart Marketplace. Αν κάποιες λειτουργίες του καταστήματος σας δεν υπάρχουν ως έτοιμες εμπορικές επεκτάσεις, μπορούμε να τις αναπτύξουμε εμείς κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Θέλετε να αναλάβουμε την μεταφορά του e-Shop σας;