Μενού
Το καλάθι σας

OpenCart Επεκτάσεις

Alpha Bank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Alpha Bank Cardlink Redirect Η επέκταση Alpha Bank Cardlink Redirect, παρέχει δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα (οποιασδήποτε τράπεζας), με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο περιβάλλον της τράπεζας..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών Με την επέκταση Γέφυρας OpenCart Dailycourier, μπορείτε εύκολα από τη διαχείριση του OpenCart, να δημιουργείτε φορτωτικές, να λαμβάνετε τις εκτυπώσεις των φορτωτικών και να ενημερώνετε τους πελάτες με προσθήκη ιστορικού ή/και email για τους αριθμούς παρακο..
49,60€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Eurobank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Eurobank Cardlink Redirect Η επέκταση Eurobank Cardlink Redirect, παρέχει δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα (οποιασδήποτε τράπεζας), με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Eurobank. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο περιβάλλον της τράπεζας, ο πε..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Viva Wallet Smart Checkout - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Κατασκευαστής: People's Code
Viva Wallet Smart Checkout Η επέκταση Viva Wallet Smart Checkout παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα ή προσωπικό λογαριασμό Viva Wallet ή υπηρεσίες όπως Google Pay, κ.α., με την μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Viva Wallet. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)