Μενού
Το καλάθι σας

OpenCart - Managed Cloud Hosting AC48 (6 μήνες)

OpenCart - Managed Cloud Hosting AC48 (6 μήνες)
Νέο HOT
OpenCart - Managed Cloud Hosting AC48 (6 μήνες)
163,68€
Χωρίς ΦΠΑ: 132,00€
 • Κωδικός: WHM-SO-AC48

Διαθέσιμες Επιλογές

Οι υπηρεσίες Managed Φιλοξενίας και Backup παρέχονται για εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί και υποστηρίζονται από την People’s Code ή κατόπιν επικοινωνίας.

Managed Cloud Hosting AC48

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα πλήρες πακέτο Managed Cloud Hosting που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με μέση προς υψηλή επισκεψιμότητα. Η μεταφορά / εγκατάσταση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στον Server μας παρέχεται δωρεάν και η διαχείριση του Server γίνεται εξ ολοκλήρου από εμάς διασφαλίζοντας καθημερινά την εύρυθμη λειτουργία του και διενεργώντας όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες ελέγχου. Ως επίσημοι αντιπρόσωποι του OpenCart στην Ελλάδα, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να προσαρμόσουμε το περιβάλλον φιλοξενίας με γνώμονα τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος σας.

Οι προδιαγραφές του Server αναλυτικά

Πριν επιλέξετε shared hosting, δοκιμάστε να ρωτήσετε πόσοι χρήστες θα μοιράζονται τον ίδιο server με εσάς. Εμείς στο πακέτο OpenCart Managed Cloud Hosting, σας εγγυόμαστε ότι ο διαμοιρασμός των πόρων συστήματος θα είναι έως 8 domain ανά Server.

Οι Server που διαθέτουμε είναι υψηλών επιδόσεων με επεξεργαστή AMD EPYC™ 2nd Gen, 4 Shared CPU Cores, ECC μνήμη 8 GB και σκληρούς δίσκους NVMe SSD.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας

 • Μέγιστη Κατανομή Πόρων Συστήματος: 8 domain ανά Server
 • Μοιρασμένοι Πυρήνες CPU: 4 x AMD EPYC™ 2nd Gen
 • Μοιρασμένη Σύνδεση στο Δίκτυο: 10 GBit/s-Port
 • Μοιρασμένη Μνήμη RAM: 8 GB DDR4
 • Μέγιστη Μηνιαία Κίνηση Δεδομένων: 1ΤΒ
 • Χώρος Στον Διακομιστή (Server): 15 GB
 • Δωρεάν Αποθηκευτικός Χώρος (Backup)
 • Λογαριασμοί Email IMAP/POP3: 10
 • MySQL Βάσεις Δεδομένων: 2
 • Δωρεάν SSL/TLS & Cloudflare CDN
 • Πλήρης Πρόσβαση SSH/SFTP
 • Καθημερινό Απομακρυσμένο Backup e-Shop (7 ημερήσια, 4 εβδομαδιαία, 2 μηνιαία αντίγραφα) & 3 x Backup Βάσης Δεδομένων / 24 ώρες
 • 1 Shared IPv4 & IPv6 Διεύθυνση
 • Ubuntu Linux
 • System Firewall
 • Εφεδρικό Δίκτυο
 • Υψηλής Ταχύτητας Internet Uplinks
 • Ελάχιστη Διαθεσιμότητα Δικτύου 99.9%
 • Ping < 60ms
 • Datacenter στη Γερμανία (Νυρεμβέργη)

Backup

Η διασφάλιση της ακεραιότητας των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς και εκτός από την τεχνολογία Software-RAID 1, διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας (backup) του Web Site των βάσεων δεδομένων και των Email σας σε απομακρυσμένο αποθηκευτικό χώρο της εταιρίας Hetzner Online GmbH. Η λήψη των αντιγράφων ασφαλείας γίνεται κάθε βράδυ και διατηρούνται 7 ημερήσια, 4 εβδομαδιαία και 2 μηνιαία πλήρη αντίγραφα. Στα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται καθημερινά 3 backups των βάσεων δεδομένων (ένα ανά 8 ώρες). Στο πακέτο περιλαμβάνεται δωρεάν αποθηκευτικός χώρος 15 GΒ με δυνατότητα αναβάθμισης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ανάλογα την χωρητικότητα.

Η Φιλοσοφία Μας

Βασικός στόχος των υπηρεσιών Ηosting που παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι η διασφάλιση των κατάλληλων προδιαγραφών και συνθηκών φιλοξενίας για την λειτουργία των εφαρμογών που αναπτύσσουμε για εκείνους. Έτσι οι πελάτες μας γνωρίζουν εξ αρχής ότι η εφαρμογή τους θα φιλοξενηθεί σε ελεγμένο και απόλυτα συμβατό περιβάλλον χωρίς προβλήματα, απενεργοποιημένες / περιορισμένες λειτουργίες και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας υπάρχουν κάποια όρια (Quota) χωρητικότητας στον σκληρό δίσκο και κίνησης δεδομένων από τον Server ανά πελάτη. Επειδή ακριβώς αντιλαμβανόμαστε το Hosting ως εργαλείο εξυπηρέτησης των πελατών μας, η επιβολή τέτοιων ορίων είναι καθαρά για την διασφάλιση της δίκαιης κατανομής των πόρων συστήματος σε περιπτώσεις ταυτόχρονης χρήσης. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν υπερβάσεις αυτών των ορίων (έως και 50%) όπου δεν επιβαρύνεται η λειτουργία άλλων φιλοξενούμενων ιστοσελίδων ή η συνολική μηνιαία επιτρεπόμενη διαμεταγωγή του Server, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι δεν πρόκειται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον απρόβλεπτες χρεώσεις ή να σας ζητηθεί να αλλάξετε πακέτο Hosting (Ισχύει μόνο για τους πόρους του Server που φιλοξενείται το Web Site. Δεν ισχύει για τον δωρεάν χώρο αντιγράφων ασφαλείας - Backup).

Hetzner Online

Οι Servers μας φιλοξενούνται σε υψηλών προδιαγραφών datacenters της εταιρίας Hetzner Online GmbH. Η καινοτόμος προσέγγιση της εταιρίας Hetzner Online στην αγορά Dedicated Servers, κατέστησε προσιτή σε όλους την απόκτηση Hosting υψηλών προδιαγραφών για φιλοξενία απαιτητικών εφαρμογών υψηλής επισκεψιμότητας όπως Ε-shop, Ιστολογίων, κλπ.

Ασφάλεια Datacenters

Τα datacenters είναι πιστοποιημένα με DIN ISO/IEC 27001. Οι δυνατές επιλογές τοποθεσίας των datacenters, είναι Γερμανία (Νυρεμβέργη ή Φάλκενσταϊν), Φινλανδία (Ελσίνκι) και ΗΠΑ (Hillsboro, Oregon ή Ashburn, Virginia). Για την πλειονότητα των εφαρμογών μας επιλέγουμε τα datacenters της Γερμανίας με μέσο latency 50ms.

Τα datacenters φυλάσσονται με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας με φράκτες προστασίας, 24/7 βίντεο παρακολούθηση, ενώ η πρόσβαση στους Servers είναι ελεγχόμενη μέσω θυρών ασφαλείας και ηλεκτρονικών τερματικών με ειδικά κλειδιά (transponder) ή μαγνητικές κάρτες.

Στην υπηρεσία Hosting δεν περιλαμβάνονται υπηρεσίες ελέγχου, αναβάθμισης, τροποποίησης, προσθήκης περιεχομένου ή τεχνικής υποστήριξης για το φιλοξενούμενο Web Site / Ιστοσελίδα.

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε τους Servers και τα datacenter της Hetzner Online.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha