Μενού
Το καλάθι σας

OpenCart - Managed Cloud Hosting AC34D (6 μήνες)

OpenCart - Managed Cloud Hosting AC34D (6 μήνες)
Νέο
OpenCart - Managed Cloud Hosting AC34D (6 μήνες)
198,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 160,00€
 • Κωδικός: WHM-SO-AC34D

Διαθέσιμες Επιλογές

Οι υπηρεσίες Managed Φιλοξενίας και Backup παρέχονται για εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί και υποστηρίζονται από την People’s Code ή κατόπιν επικοινωνίας.

Managed Cloud Hosting AC34D

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα πλήρες πακέτο Managed Cloud Hosting που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με μέση προς υψηλή επισκεψιμότητα. Η μεταφορά / εγκατάσταση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στον Server μας παρέχεται δωρεάν και η διαχείριση του Server γίνεται εξ ολοκλήρου από εμάς διασφαλίζοντας καθημερινά την εύρυθμη λειτουργία του και διενεργώντας όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες ελέγχου. Ως επίσημοι αντιπρόσωποι του OpenCart στην Ελλάδα, διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να προσαρμόσουμε το περιβάλλον φιλοξενίας με γνώμονα τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος σας.

Οι προδιαγραφές του Server αναλυτικά

Στο Cloud Hosting AC34D οι πόροι συστήματος διατίθεται αποκλειστικά για εσάς και δεν μοιράζεστε επεξεργαστική ισχύ, χωρητικότητα, διαμεταγωγή (bandwith) με άλλους πελάτες. Στο πακέτο μπορείτε να φιλοξενήσετε έως 1 domain/site (πχ OpenCart, κλπ) + 1 subdomain/site για δοκιμές.

Οι Server που διαθέτουμε είναι υψηλών επιδόσεων με LiteSpeed Web Server, επεξεργαστή AMD EPYC™ 2nd Gen, 3 Shared CPU Cores, ECC μνήμη 4 GB και σκληρούς δίσκους NVMe SSD.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας

 • Μοιρασμένοι Πυρήνες CPU: 3 x AMD EPYC™ 2nd Gen
 • Μοιρασμένη Σύνδεση στο Δίκτυο: 10 GBit/s-Port
 • Μοιρασμένη Μνήμη RAM: 4 GB DDR4
 • Μέγιστη Μηνιαία Κίνηση Δεδομένων: 20ΤΒ
 • Χώρος Στον Διακομιστή (Server): 80 GB
 • Δωρεάν Αποθηκευτικός Χώρος (Backup) 1TB
 • LiteSpeed Web Server
 • Δωρεάν SSL/TLS & Cloudflare CDN
 • Πλήρης Πρόσβαση SSH/SFTP
 • Καθημερινό Απομακρυσμένο Backup e-Shop (7 ημερήσια, 4 εβδομαδιαία, 2 μηνιαία αντίγραφα) & 3 x Backup Βάσης Δεδομένων / 24 ώρες
 • 1 Shared IPv4 & IPv6 Διεύθυνση
 • Ubuntu Linux
 • System Firewall
 • Εφεδρικό Δίκτυο
 • Υψηλής Ταχύτητας Internet Uplinks
 • Ελάχιστη Διαθεσιμότητα Δικτύου 99.9%
 • Ping < 60ms
 • Datacenter στη Γερμανία (Νυρεμβέργη)

Backup

Η διασφάλιση της ακεραιότητας των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς και εκτός από την τεχνολογία Software-RAID 1, διατηρούμε αντίγραφα ασφαλείας (backup) του Web Site των βάσεων δεδομένων και των Email σας σε απομακρυσμένο αποθηκευτικό χώρο της εταιρίας Hetzner Online GmbH. Η λήψη των αντιγράφων ασφαλείας γίνεται κάθε βράδυ και διατηρούνται 7 ημερήσια, 4 εβδομαδιαία και 2 μηνιαία πλήρη αντίγραφα. Στα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται καθημερινά 4 backups των βάσεων δεδομένων (ένα ανά 6 ώρες). Στο πακέτο περιλαμβάνεται δωρεάν αποθηκευτικός χώρος backup 1TB.

Η Φιλοσοφία Μας

Βασικός στόχος των υπηρεσιών Ηosting που παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι η διασφάλιση των κατάλληλων προδιαγραφών και συνθηκών φιλοξενίας για την λειτουργία των εφαρμογών που αναπτύσσουμε για εκείνους. Έτσι οι πελάτες μας γνωρίζουν εξ αρχής ότι η εφαρμογή τους θα φιλοξενηθεί σε ελεγμένο και απόλυτα συμβατό περιβάλλον χωρίς προβλήματα, απενεργοποιημένες / περιορισμένες λειτουργίες και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαμεταγωγή Δεδομένων (bandwidth)

Η κίνηση δεδομένων από τον Server προς τους χρήστες του διαδικτύου για κάθε μήνα είναι 20 Tbit/μήνα. Αν εξαντληθούν τα διαθέσιμα ΤB, η διαμεταγωγή του Server περιορίζεται αυτόματα μέχρι το τέλος του μήνα όπου ανανεώνεται ξανά. Εναλλακτικά, ο περιορισμός μπορεί να αρθεί ανά πάσα στιγμή με κόστος 2€ για κάθε επιπλέον Terrabyte που καταναλώθηκε.

Hetzner Online

Οι Servers μας φιλοξενούνται σε υψηλών προδιαγραφών datacenters της εταιρίας Hetzner Online GmbH. Η καινοτόμος προσέγγιση της εταιρίας Hetzner Online στην αγορά Dedicated Servers, κατέστησε προσιτή σε όλους την απόκτηση Hosting υψηλών προδιαγραφών για φιλοξενία απαιτητικών εφαρμογών υψηλής επισκεψιμότητας όπως Ε-shop, Ιστολογίων, κλπ.

Ασφάλεια Datacenters

Τα datacenters είναι πιστοποιημένα με DIN ISO/IEC 27001. Οι δυνατές επιλογές τοποθεσίας των datacenters, είναι Γερμανία (Νυρεμβέργη ή Φάλκενσταϊν), Φινλανδία (Ελσίνκι) και ΗΠΑ (Hillsboro, Oregon ή Ashburn, Virginia). Για την πλειονότητα των εφαρμογών μας επιλέγουμε τα datacenters της Γερμανίας με μέσο latency 50ms.

Τα datacenters φυλάσσονται με αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας με φράκτες προστασίας, 24/7 βίντεο παρακολούθηση, ενώ η πρόσβαση στους Servers είναι ελεγχόμενη μέσω θυρών ασφαλείας και ηλεκτρονικών τερματικών με ειδικά κλειδιά (transponder) ή μαγνητικές κάρτες.

Στην υπηρεσία Hosting δεν περιλαμβάνονται υπηρεσίες ελέγχου, αναβάθμισης, τροποποίησης, προσθήκης περιεχομένου ή τεχνικής υποστήριξης για το φιλοξενούμενο Web Site / Ιστοσελίδα.

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε τους Servers και τα datacenter της Hetzner Online.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha