Μενού
Το καλάθι σας

Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών

Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών
Νέο HOT
Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών
49,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 40,00€
 • Κωδικός: PCM-CCAHAEDCB
 • Κώδικας: Open-Source
 • Συμβατότητα: v2.x, v3.x
Με την επέκταση παρέχονται αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Ωστόσο, αν χρειαστείτε βοήθεια, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την εγκατάσταση δωρεάν.
Ρυθμίσεις Επέκτασης 1 Ρυθμίσεις Επέκτασης 2 Ρυθμίσεις Επέκτασης 3 Ρυθμίσεις Επέκτασης 4 Ρυθμίσεις Επέκτασης 5 Ρυθμίσεις Επέκτασης 6 Ρυθμίσεις Επέκτασης 7 Ρυθμίσεις Επέκτασης 8 Ρυθμίσεις Επέκτασης 9 Ρυθμίσεις Επέκτασης 10 Μαζική Δημιουργία Φορτωτικών 1 Μαζική Δημιουργία Φορτωτικών 2 Προσαρμοσμένη Δημιουργία Φορτωτικών - Σελίδα Παραγγελίας 1 Προσαρμοσμένη Δημιουργία Φορτωτικών - Σελίδα Παραγγελίας 2 Προσαρμοσμένη Δημιουργία Φορτωτικών - Σελίδα Παραγγελίας 3 Προσαρμοσμένη Δημιουργία Φορτωτικών - Σελίδα Παραγγελίας 4

Dailycourier OpenCart Γέφυρα Αποστολών

Με την επέκταση Γέφυρας OpenCart Dailycourier, μπορείτε εύκολα από τη διαχείριση του OpenCart, να δημιουργείτε φορτωτικές, να λαμβάνετε τις εκτυπώσεις των φορτωτικών και να ενημερώνετε τους πελάτες με προσθήκη ιστορικού ή/και email για τους αριθμούς παρακολούθησης φορτωτικών.

Η επέκταση παρέχει δύο μεθόδους δημιουργίας / εκτύπωσης φορτωτικών, που μπορείτε να επιλέγετε κατά περίσταση:

Α. Από τη σελίδα εμφάνισης παραγγελίας του OpenCart, στο Ιστορικό Πληρωμής, στην καρτέλα Dailycourier, μπορείτε να δημιουργείτε μία ή περισσότερες φορτωτικές με δυνατότητα εύκολης επεξεργασίας για κάθε πεδίο φορτωτικής όπως, Διεύθυνση Αποστολέα, Ποσό Αντικαταβολής, Επωνυμία, Κινητό, Διεύθυνση Παραλήπτη και Σχόλια Φορτωτικής. Αυτή η μέθοδος εξυπηρετεί καλύτερα αν χρειάζεται να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες κάθε παραγγελίας πριν τη δημιουργία φορτωτικών. Με αυτήν την μέθοδο, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε* φορτωτικές για την παραγγελία.

Β. Από τη σελίδα υπηρεσιών Dailycourier, μπορείτε να δημιουργείτε μαζικά φορτωτικές και να λαμβάνετε εκτυπώσεις. Η επέκταση παρέχει δύο δυναμικές λίστες παραγγελιών. Τις παραγγελίες που δεν έχουν αποσταλεί ακόμη και τις παραγγελίες στις οποίες έχουν ανατεθεί μία ή περισσότερες φορτωτικές.

Η λίστα παραγγελιών που δεν έχουν αποσταλεί ακόμη, παράγεται από κριτήρια που μπορείτε να ορίσετε εσείς στις ρυθμίσεις της επέκτασης, όπως "Μέθοδος Αποστολής", "Κατάσταση Παραγγελίας" (Order Status) και έως πόσες ημέρες πριν έχει δημιουργηθεί μία παραγγελία.

Η λίστα παραγγελιών στις οποίες έχουν ανατεθεί μία ή περισσότερες φορτωτικές, παράγεται από κριτήρια που μπορείτε να ορίσετε εσείς στις ρυθμίσεις της επέκτασης, όπως "Κατάσταση Παραγγελίας" (Order Status) και έως πόσες ημέρες πριν έχει ανατεθεί φορτωτική.

Στις δυναμικές λίστες παραγγελιών, μπορείτε να βλέπετε πληροφορίες όπως Αριθμός Παραγγελίας, Ημερομηνία Παραγγελίας, Κατάσταση Παραγγελίας, Μέθοδος Πληρωμής, Μέθοδος Αποστολής, Ονοματεπώνυμο, Email, Τηλέφωνο, Διεύθυνση Πελάτη, Σχόλια και Ονομασίες Προϊόντων x Τεμάχια.

Γ. Εναλλακτικά μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο μεθόδους, όπως για παράδειγμα να παράγετε μία μία τις φορτωτικές από τη σελίδα παραγγελίας και εκ των υστέρων να επιλέξετε να λάβετε PDF μαζικής εκτύπωσης από τη λίστα παραγγελιών στις οποίες έχουν ανατεθεί μία ή περισσότερες φορτωτικές της σελίδας υπηρεσιών Dailycourier.

Αναλυτικότερα, η επέκταση παρέχει τα ακόλουθα τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Λογισμικό ανοικτού κώδικα (OpenSource) με άδεια χρήσης για ένα domain.
 • 12 μήνες τεχνική υποστήριξη & λήψεις αναβαθμίσεων.
 • Φιλική στη χρήση επέκταση, οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της επέκτασης σε Ελληνικά και Αγγλικά.
 • Συμβατή με κάθε Theme και Checkout, όπως Journal, κλπ.
 • Μαζική δημιουργία / εκτύπωση φορτωτικών από δυναμική λίστα παραγγελιών, με δυνατότητες εμφάνισης / απόκρυψης / ταξινόμησης των χρησιμότερων πληροφοριών παραγγελιών και ταχεία αναζήτηση στα κείμενα τους.
 • Με τη δημιουργία φορτωτικών, οι παραγγελίες περιέρχονται σε κατάσταση που ορίζετε από τις ρυθμίσεις (πχ Απεσταλμένη). Στις παραγγελίες προστίθεται νέο ιστορικό με τον αριθμό παρακολούθησης φορτωτικής και μήνυμα που μπορείτε να ορίσετε από τις ρυθμίσεις για κάθε γλώσσα του καταστήματος. Προαιρετικά, το μήνυμα του ιστορικού μπορεί να σταλεί και με email στον πελάτη.
 • Προσαρμοσμένη δημιουργία / εκτύπωση / ακύρωση* μίας ή περισσότερων φορτωτικών ανά παραγγελία από τη σελίδα εμφάνισης παραγγελίας του OpenCart και δυνατότητα εύκολης επεξεργασίας κάθε πεδίου φορτωτικής.
 • Με την ακύρωση όλων των φορτωτικών για μία παραγγελία, η παραγγελία περιέρχεται σε κατάσταση που μπορείτε να ορίσετε από τις ρυθμίσεις (πχ Εκκρεμεί). Στην παραγγελία προστίθεται νέο ιστορικό με μήνυμα ακύρωσης του αριθμού παρακολούθησης φορτωτικής που επίσης μπορείτε να ορίσετε από τις ρυθμίσεις για κάθε γλώσσα του καταστήματος. Προαιρετικά, το μήνυμα του ιστορικού μπορεί να σταλεί και με email στον πελάτη.
 • Δυνατότητα επιλογής από τέσσερις διατάξεις εκτύπωσης φορτωτικών: Τιμολόγιο, 4 Αυτοκόλλητα ανά Α4, 3 Αυτοκόλλητα ανά Α4 (1/3), 1 Αυτοκόλλητο ανά Α4 (1/3).
 • Δυνατότητα αυτόματης λήψης PDF εκτύπωσης φορτωτικών μετά τη δημιουργία φορτωτικών.
 • Πολλαπλές διευθύνσεις αποστολέα, πχ για φυσικό κατάστημα, υποκατάστημα, αποθήκη, κλπ.

* Η υπηρεσία της Dailycourier δεν υποστηρίζει ακύρωση φορτωτικών. Η λειτουργία ακύρωσης φορτωτικών εφαρμόζεται μόνο στο OpenCart για την ενημέρωση των πελατών μέσω ιστορικού ή/και email ότι ο αριθμός παρακολούθησης φορτωτικής έχει ακυρωθεί. Πριν ακυρώσετε φορτωτικές στο OpenCart, παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά την Dailycourier.

** Ο μέγιστος αριθμός μαζικής δημιουργίας και λήψης φορτωτικών σε PDF είναι έως και 100 φορτωτικές για κάθε κλήση προς την υπηρεσία της Dailycourier και εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του περιβάλλοντος φιλοξενίας σας. Αν λάβετε σφάλματα max_execution_time, είτε ζητήστε από τον πάροχο φιλοξενίας σας να αυξήσει το max_execution_time για τον λογαριασμό σας ή μειώστε τον αριθμό φορτωτικών ανά κλήση προς την υπηρεσία της Dailycourier.

Επεκτάσεις
Συμβατότητα v2.x, v3.x

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha