Μενού
Το καλάθι σας

Alpha Bank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway

Alpha Bank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Alpha Bank Cardlink Redirect - OpenCart Payment Gateway
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€
 • Κωδικός: PCP-BFAFAEACR
 • Κώδικας: Open-Source
 • Συμβατότητα: v2.x, v3.x
Με την επέκταση παρέχονται αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Ωστόσο, αν χρειαστείτε βοήθεια, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την εγκατάσταση δωρεάν.
Ρυθμίσεις Επέκτασης 1 Ρυθμίσεις Επέκτασης 2 Ρυθμίσεις Επέκτασης 3 Εμφάνιση Παραγγελίας - Προσθήκη Ιστορικού Επιτυχημένης Συναλλαγής Alpha Bank Αναφορά Συναλλαγών Alpha Bank Α Αναφορά Συναλλαγών Alpha Bank Β

Alpha Bank Cardlink Redirect

Η επέκταση Alpha Bank Cardlink Redirect, παρέχει δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα (οποιασδήποτε τράπεζας), με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο περιβάλλον της τράπεζας, ο πελάτης επιστρέφει αυτόματα στη σελίδα επιτυχημένης ολοκλήρωσης παραγγελίας (Success) του καταστήματος. Αν η συναλλαγή για οποιαδήποτε αιτία αποτύχει, ο πελάτης επιστρέφει πίσω στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας (Checkout), για να δοκιμάσει ξανά με άλλη κάρτα ή να επιλέξει άλλη μέθοδο πληρωμής.

Με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης, τα στοιχεία των καρτών των πελατών, όπως ο αριθμός κάρτας ή ο αριθμός επαλήθευσης κάρτας CVV, κλπ, δηλώνονται από τον πελάτη αποκλειστικά στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και δεν είναι προσβάσιμα από το OpenCart. Κατά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας μίας συναλλαγής, το περιβάλλον πληρωμής της τράπεζας, επιστρέφει στην μέθοδο πληρωμής Alpha Bank μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την καταγραφή της συναλλαγής ως επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

Οι Σημαντικότερες Λειτουργίες

Alpha Bank Cardlink Background Confirmation

Background Confirmation

Για να αξιοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες της επέκτασης, σας προτείνουμε να ζητήσετε από την τεχνική υποστήριξη της τράπεζας να ενεργοποιήσει την υπηρεσία "Background Confirmation". Με ενεργοποιημένο το Background Confirmation, αν για οποιαδήποτε αιτία μετά από μία επιτυχημένη συναλλαγή στο περιβάλλον της τράπεζας, ο πελάτης δεν επιστρέψει στη σελίδα επιτυχημένης ολοκλήρωσης παραγγελίας (Success Page), τότε το σύστημα της Cardlink επισκέπτεται μία κρυφή διεύθυνση της επέκτασης πληρωμής Alpha Bank και η παραγγελία δηλώνεται ως επιτυχημένη.

Εμφάνιση Παραγγελίας - Προσθήκη Ιστορικού Επιτυχημένης Συναλλαγής Alpha Bank

Ενημέρωση επιτυχημένων συναλλαγών Alpha Bank στο ιστορικό παραγγελιών

Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής, στο ιστορικό της παραγγελίας προστίθενται με πράσινα γράμματα χρήσιμες πληροφορίες για τη συναλλαγή, όπως Σύνολο, Αριθμός δόσεων (εάν υπάρχουν), Order Id, Transaction Id, PaymentRef και Περιεχόμενο καλαθιού, όπως αυτό αποτυπώνεται κατά την ανακατεύθυνση στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε εύκολα να αναζητάτε / επαληθεύετε τις συναλλαγές από τη διαχείριση συναλλαγών εμπόρου Cardlink (Merchant Back Office) της τράπεζας.

Αναφορά Συναλλαγών Alpha Bank

Αναφορά Συναλλαγών

Στη σελίδα αναφοράς συναλλαγών, μπορείτε να βλέπετε λίστα με πληροφορίες για τις συναλλαγές Alpha Bank του τελευταίου έτους. Στην αναφορά συναλλαγών, εμφανίζονται όλες οι συναλλαγές, όπως επιτυχημένες, αποτυχημένες, εκκρεμείς ή ανολοκλήρωτες. Στις επιτυχημένες ή αποτυχημένες συναλλαγές εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το τι απάντησε το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας. Για εύκολο εντοπισμό συναλλαγών, παρέχεται δυνατότητα αναζήτησης με φίλτρα όπως: Ημερομηνία Από / Έως, Αριθμός Παραγγελίας, Σύνολο Παραγγελίας, Email Παραγγελίας, Αριθμός Συναλλαγής Alpha Bank και Παραγγελίες Με / Χωρίς Δόσεις.

Εύχρηστη Προσθήκη Δόσεων Alpha Bank

Εύχρηστη Προσθήκη Δόσεων

Από τις ρυθμίσεις της επέκτασης, μπορείτε να δημιουργείτε όσους κανόνες Δόσεων χρειάζεστε, με φίλτρα όπως "Ελάχιστο Ποσό Παραγγελίας", "Μέγιστο Ποσό Παραγγελίας" και "Αριθμός Δόσεων". Η δυνατότητα επιλογής διαθέσιμων δόσεων, εμφανίζεται στον πελάτη σε μορφη λίστας στο στάδιο επιβεβαίωσης παραγγελίας (Checkout). Προαιρετικά, ένα από τα δύο πεδία Ελάχιστο / Μέγιστο Ποσό Παραγγελίας, μπορεί να μείνει κενό. Ο αριθμός των δόσεων μπορεί να είναι από 2 έως 36. Για την ενεργοποίηση των δόσεων και την επιλογή μέγιστου / ελάχιστου επιτρεπόμενου αριθμού δόσεων, θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την τεχνική υποστήριξη της τράπεζας.

Όλα τα χαρακτηριστικά της επέκτασης

 • Λογισμικό ανοικτού κώδικα (OpenSource) με άδεια χρήσης για ένα domain.
 • 12 μήνες τεχνική υποστήριξη & λήψεις αναβαθμίσεων.
 • Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της επέκτασης σε Ελληνικά και Αγγλικά.
 • Συμβατή με κάθε Theme και Checkout, όπως Journal, κλπ.
 • Υποστηρίζει τις τρέχουσες προδιαγραφές Cardlink και 3D Secure.
 • Όχι άλλες παραγγελίες που λείπουν! Η λειτουργία Background Confirmation ολοκληρώνει αυτόματα τις αγορές στο OpenCart, ακόμη και αν ο πελάτης δεν επιστρέψει στη σελίδα Success.
 • Επιλογή Πληρωμής (Payment) / Προέγκρισης (Pre-authorization).
 • Δυνατότητα αυτόματης εφαρμογής χαμηλού ποσού παραγγελίας για δοκιμαστικές συναλλαγές. (Οι δοκιμαστικές συναλλαγές Cardlink πρέπει να διατηρούνται κάτω από 0.10€).
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης της πληρωμής στο checkout με εισαγωγή κωδικού για δοκιμαστικές συναλλαγές. Χρησιμεύει για δοκιμές σε ενεργά (live) καταστήματα.
 • Ενημέρωση επιτυχημένων συναλλαγών στο ιστορικό παραγγελιών.
 • Εύχρηστη προσθήκη κανόνων δόσεων με δυνατότητες όπως Γενική Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση Δόσεων, Ελάχιστος Αριθμός Δόσεων, Ελάχιστο / Μέγιστο Ποσό Παραγγελίας, Αριθμός Δόσεων.
 • Σελίδα αναζήτησης όλων των συναλλαγών Alpha Bank με φίλτρα.
 • Δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων της σελίδας πληρωμής της τράπεζας με CSS.
 • Δυνατότητα πολυγλωσσικής προσαρμογής του τίτλου της επέκτασης στο Checkout.
 • Μενού άμεσης πρόσβασης στις σελίδες αναζήτησης συναλλαγών και ρυθμίσεων της επέκτασης.
 • Όλες οι συνήθεις λειτουργίες που παρέχονται σε κάθε επέκταση πληρωμής OpenCart, όπως Επιλογή Δοκιμαστικής / Live Λειτουργίας, Συνολικό Ποσό παραγγελίας για να ενεργοποιηθεί η μέθοδος πληρωμής, Κατάσταση Παραγγελίας, Γεωγραφική Ζώνη, Σειρά Ταξινόμησης, κλπ.

Σημείωση: Κάποιες επιλογές όπως Αποδεκτές Καρτες, Τύπος Συναλλαγής (Πληρωμή/Προέγκριση), Background Confirmation, Δόσεις και CSS, ενεργοποιούνται από την τράπεζα κατόπιν αιτήματος. Για να αξιοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες της επέκτασης, σας προτείνουμε να ζητήσετε από την τεχνική υποστήριξη της τράπεζας να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Background Confirmation. Όταν ενεργοποιηθεί το Background Confirmation, η επέκταση το αναγνωρίζει αυτόματα.

Αν είχατε αποκτήσει παλαιότερα την επέκταση απευθείας από εμάς ή περιλαμβανόταν στο πακέτο κατασκευής e-shop OpenCart Advanced e-Shop, μπορείτε να εγγραφείτε στο κατάστημα μας και να ζητήσετε να ενεργοποιήσουμε λήψεις αναβαθμίσεων της επέκτασης για ένα έτος. Η προσφορά ισχύει έως το τέλος του 2022 και για όσους απέκτησαν την επέκταση από το 2015 έως τις 23 Ιουλίου 2022.

Επεκτάσεις
Συμβατότητα v2.x, v3.x

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha