Μενού
Το καλάθι σας

Viva Wallet Smart Checkout - OpenCart Payment Gateway

Viva Wallet Smart Checkout - OpenCart Payment Gateway
Νέο HOT
Viva Wallet Smart Checkout - OpenCart Payment Gateway
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€
 • Κωδικός: PCP-BGAICAVSR
 • Κώδικας: Open-Source
 • Συμβατότητα: v2.x, v3.x
Με την επέκταση παρέχονται αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Ωστόσο, αν χρειαστείτε βοήθεια, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την εγκατάσταση δωρεάν.
Ρυθμίσεις Επέκτασης 1 Ρυθμίσεις Επέκτασης 2 Ρυθμίσεις Επέκτασης 3 Ρυθμίσεις Επέκτασης 4 Εμφάνιση Παραγγελίας - Προσθήκη Ιστορικού Επιτυχημένης Συναλλαγής Viva Wallet Αναφορά Συναλλαγών Viva Wallet Α Αναφορά Συναλλαγών Viva Wallet Β

Viva Wallet Smart Checkout

Η επέκταση Viva Wallet Smart Checkout παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με Κάρτα ή προσωπικό λογαριασμό Viva Wallet ή υπηρεσίες όπως Google Pay, κ.α., με την μέθοδο ανακατεύθυνσης του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Viva Wallet. Με την επιτυχή ολοκλήρωση μίας συναλλαγής στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet, ο πελάτης επιστρέφει αυτόματα πίσω στη σελίδα επιτυχημένης ολοκλήρωσης παραγγελίας (Success) του καταστήματος. Αν για οποιαδήποτε αιτία η συναλλαγή αποτύχει, ο πελάτης επιστρέφει στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας (Checkout), για να δοκιμάσει ξανά με άλλη κάρτα ή να επιλέξει άλλη μέθοδο πληρωμής.

Με τη μέθοδο της ανακατεύθυνσης, τα στοιχεία των καρτών των πελατών όπως ο αριθμός κάρτας ή ο αριθμός επαλήθευσης κάρτας CVV, κλπ, δηλώνονται από τον πελάτη αποκλειστικά στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet και δεν είναι προσβάσιμα από το OpenCart. Κατά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας μίας συναλλαγής, το περιβάλλον πληρωμής του Viva Wallet, επιστέφει στην μέθοδο πληρωμής του OpenCart μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την καταγραφή της συναλλαγής ως επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

Στη σελίδα τεκμηρίωσης του Viva Wallet Smart Checkout μπορείτε να δείτε όλες τις υποστηριζόμενες κάρτες και μεθόδους πληρωμής.

Οι Σημαντικότερες Λειτουργίες

Επαλήθευση Συναλλαγών Viva Wallet Smart Checkout

Επαλήθευση Συναλλαγών Viva Wallet Smart Checkout

Κατά την ανακατεύθυνση του πελάτη στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet, η μέθοδος πληρωμής επικοινωνεί με το Viva Wallet και λαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης παραγγελίας που καταχωρείται στη βάση δεδομένων του OpenCart μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες της παραγγελίας. Κατά την επιστροφή του πελάτη στο κατάστημα από το ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet, η μέθοδος πληρωμής επικοινωνεί ξανά με το Viva Wallet για να επαληθεύσει αν η συναλλαγή του πελάτη για την παραγγελία ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Στο ιστορικό της παραγγελίας και στη σελίδα αναφοράς συναλλαγών της επέκτασης, μπορείτε να βλέπετε το αποτέλεσμα και τις πληροφορίες της συναλλαγής.

Εμφάνιση Παραγγελίας - Προσθήκη Ιστορικού Συναλλαγής Viva Wallet Smart Checkout

Ενημέρωση συναλλαγών στο ιστορικό παραγγελιών

Με την επιτυχή επαλήθευση μίας συναλλαγής, στο ιστορικό της παραγγελίας προστίθεται με πράσινο λεκτικό "Επιτυχημένη Συναλλαγή" με χρήσιμες πληροφορίες της συναλλαγής όπως, Σύνολο, Δόσεις (εάν υπάρχουν), Αριθμός Παραγγελίας OpenCart, Order Code, Transaction Id της συναλλαγής στο Viva Wallet και Περιεχόμενο Καλαθιού κατά την ανακατεύθυνση. Αν για οποιαδήποτε αιτία δεν καταστεί εφικτή η επαλήθευση μέσω Viva Wallet, στο ιστορικό της παραγγελίας καταχωρείται με κόκκινο λεκτικό "Ανεξακρίβωτη Συναλλαγή" με χρήσιμες πληροφορίες για να ελέγξετε τη συναλλαγή από τον λογαριασμό σας στο Viva Wallet.

Αναφορά Συναλλαγών Viva Wallet Smart Checkout

Αναφορά Συναλλαγών

Στη σελίδα αναφοράς συναλλαγών, μπορείτε να βλέπετε λίστα με πληροφορίες για τις συναλλαγές Viva Wallet Smart Checkout του τελευταίου έτους. Στην αναφορά συναλλαγών, εμφανίζονται όλες οι συναλλαγές, όπως επιτυχημένες, αποτυχημένες, εκκρεμείς ή ανολοκλήρωτες. Στις επιτυχημένες ή αποτυχημένες συναλλαγές εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το τι απάντησε το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Viva Wallet. Για εύκολο εντοπισμό συναλλαγών, παρέχεται δυνατότητα αναζήτησης με φίλτρα όπως: Ημερομηνία Από / Έως, Αριθμός Παραγγελίας, Email Παραγγελίας, Σύνολο Παραγγελίας, Κωδικός Πληρωμής, Κωδικός Συναλλαγής, Πηγή Πληρωμής Viva Wallet και Παραγγελίες Με / Χωρίς Δόσεις.

Εύχρηστη Προσθήκη Δόσεων Viva Wallet Smart Checkout

Εύχρηστη Προσθήκη Δόσεων

Από τις ρυθμίσεις της επέκτασης, μπορείτε να δημιουργείτε όσους κανόνες Δόσεων χρειάζεστε, με φίλτρα όπως "Ελάχιστο Ποσό Παραγγελίας", "Μέγιστο Ποσό Παραγγελίας" και "Αριθμός Δόσεων". Ενημέρωση για δυνατότητα επιλογής διαθέσιμων δόσεων, εμφανίζεται στον πελάτη στο στάδιο επιβεβαίωσης παραγγελίας (Checkout). Προαιρετικά, ένα από τα δύο πεδία Ελάχιστο / Μέγιστο Ποσό Παραγγελίας, μπορεί να μείνει κενό. Ο αριθμός των δόσεων μπορεί να είναι από 2 έως 36. Η δυνατότητα δόσεων παρέχεται αποκλειστικά για Ελληνικές επιχειρήσεις.

Όλα τα χαρακτηριστικά της επέκτασης

 • Λογισμικό ανοικτού κώδικα (OpenSource) με άδεια χρήσης για ένα domain.
 • 12 μήνες τεχνική υποστήριξη & λήψεις αναβαθμίσεων.
 • Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της επέκτασης σε Ελληνικά και Αγγλικά.
 • Συμβατή με κάθε Theme και Checkout, όπως Journal, κλπ.
 • Υποστηρίζει τις τρέχουσες προδιαγραφές Viva Wallet Smart Checkout.
 • Επαλήθευση Συναλλαγών Viva Wallet Smart Checkout. Κατά την επιστροφή στο κατάστημα από το ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet, η επέκταση επαληθεύει μέσω API αν η συναλλαγή ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη.
 • Επιλογή Πληρωμής (Payment) / Προέγκρισης (Pre-authorization).
 • Δυνατότητα αυτόματης εφαρμογής χαμηλού ποσού παραγγελίας για δοκιμαστικές συναλλαγές.
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης της πληρωμής στο checkout με εισαγωγή κωδικού για δοκιμαστικές συναλλαγές. Χρησιμεύει για δοκιμές σε ενεργά (live) καταστήματα.
 • Μενού άμεσης πρόσβασης στις σελίδες αναζήτησης συναλλαγών και ρυθμίσεων της επέκτασης.
 • Ενημέρωση επιτυχημένων συναλλαγών στο ιστορικό παραγγελιών (Σελίδα Εμφάνισης Παραγγελίας), με πληροφορίες της συναλλαγής όπως, Σύνολο, Δόσεις (εάν υπάρχουν), Αριθμός Παραγγελίας, Order Code, Transaction Id της συναλλαγής στο Viva Wallet και Περιεχόμενο Καλαθιού κατά την ανακατεύθυνση.
 • Εύχρηστη προσθήκη κανόνων δόσεων με δυνατότητες όπως Γενική Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση Δόσεων, Ελάχιστο / Μέγιστο Ποσό Παραγγελίας, Αριθμός Δόσεων.
 • Σελίδα αναλυτικής αναφοράς των συναλλαγών Viva Wallet Smart Checkout με φίλτρα όπως Ημερομηνία Από / Έως, Αριθμός Παραγγελίας, Email Παραγγελίας, Σύνολο Παραγγελίας, Κωδικός Πληρωμής, Κωδικός Συναλλαγής, Πηγή Πληρωμής Viva Wallet και Παραγγελίες Με / Χωρίς Δόσεις.
 • Δυνατότητα προσαρμογής παλέτας χρωμάτων στη σελίδα πληρωμής της Viva Wallet.
 • Δυνατότητα πολυγλωσσικής προσαρμογής του τίτλου της επέκτασης στο Checkout.
 • Όλες οι συνήθεις λειτουργίες που παρέχονται σε κάθε επέκταση πληρωμής OpenCart, όπως Επιλογή Δοκιμαστικής / Live Λειτουργίας, Συνολικό Ποσό παραγγελίας για να ενεργοποιηθεί η μέθοδος πληρωμής, Κατάσταση Παραγγελίας, Γεωγραφική Ζώνη, Σειρά Ταξινόμησης, κλπ.

Σημείωση: Κάποιες επιλογές αποδεκτών μεθόδων πληρωμής μέθοδοι πληρωμής ορίζονται από τον λογαριασμό σας στο Viva Wallet.

Επεκτάσεις
Συμβατότηταv2.x, v3.x

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha